Een aantal bedrijven engageren zich in 2017 als peter van één atleet. Zij ondersteunen  hem/haar op weg naar de top. Deze atleet is het sportieve uithangbord van zijn peter. Dankzij deze ondersteuning kunnen een aantal van de atleten een internationaal programma afwerken. Door het koppelen van één atleet aan één partner creëer je een sterke band waar het bedrijf zich volledig schaart achter hun topper én zijn/haar ploegmakkers.

 • RTEK Gevelbekleding
  RTEK Gevelbekleding
 • RTEK Gevelbekleding
  RTEK Gevelbekleding
  RTEK is gespecialiseerd in aluminium gevelbekleding, muurkappen, dakranden, dakgootafwerking en aluminium constructies. In een voortdurende zoektocht naar nieuwe technieken ontwikkelde RTEK een vernieuwend systeem voor gekleefd aluminium en een verfijnde toepassing van aluminium cassettes. Deze techniek paste RTEK reeds toe in tal van renovatie- en nieuwbouwprojecten. RTEK is de peter van Emmanuel Lejeune.
  Website
 • C&C
  C&C
 • POLLENTIA
  POLLENTIA
 • POLLENTIA
  POLLENTIA
  Bij POLLENTIA kan u terecht voor alle infrastructuur- en bouw- en brandwerende werken: zowel voor ontwerp, advies, tuinarchitectuur, wegenis- en rioleringsontwerp,... POLLENTIA ondersteunt Pamphiel Pareyn.
  Website
 • REI Projects
  REI Projects
 • REI Projects
  REI Projects
  REI is dé referentie op vlak van brandveiligheid. Kwaliteit, kostenefficiëntie en flexibiliteit zijn de kernwoorden van REI Projects. Zij volgen alle nieuwe technieken op de voet en onderhouden de beste contacten met hun fabrikanten. REI Projects bewijst daardoor dagelijks opnieuw dat oplossingen mogelijk zijn die voldoen aan de wetgeving en aan uw wensen! Zij zijn dan ook op korte tijd uitgegroeid tot dé referentie inzake passieve brandbeveiliging. REI Projects werkt zowel voor openbare besturen, kmo’s als particulieren en dit zowel bij nieuwbouw als renovatie projecten. Op sportief vlak bieden zij ondersteuning aan Laurent Nobels.
  Website
 • SPRINGBOK Coaching
  SPRINGBOK Coaching
 • SPRINGBOK Coaching
  SPRINGBOK Coaching
  SPRINGBOK Coaching staat voor gezondheidsmanagement met de focus op medewerkerstevredenheid. Fitte medewerkers bieden een meerwarde voor verschillende facetten van een onderneming. Om medewerkerstevredenheid te realiseren is het belangrijk om een bedrijfscultuur te creëren waarin mensen zich goed voelen en kansen krijgen. SPRINGBOK hoopt in die context een mooie en gezonde toegevoegde waarde te bieden aan bedrijven. Zij willen ook jong sportief talent ondersteunen en engageren zich daarom als peter van Vincent Vandewalle.
  Website
 • PRORENO
  PRORENO
 • PRORENO
  PRORENO
  PRORENO is naast clubsponsor ook peter van Bruno Clerbout, triatlontalent met een rijkgevuld palmares. Bij 3MD bouwt Bruno aan aan het derde hoofdstuk van zijn triatlon
  Website

© 3MD 2017